Kati nëntoksorë – Bodrumi

Pjesa më e madhe e parkingjeve, që ligjërisht parashihen, janë të vendosur në katin nëntokësor, ndërsa parkingjet shtesë janë vendosur në oborrin e objektit. Në katin nëntokësor, përveç parkingjeve janë vendosur edhe teknika e nevojshme e objektit dhe disa hapësira për depozitat.